Ferie, ferie, ferie

Nanna er lige kørt glad i skole til sidste skoledag før sommerferien – syngende; ferie, ferie, ferie 😉

Hun glæder sig til i morgen og har efterhånden fundet ud af, at hun ikke behøver være ked af det på mine vegne – hun skal nok få en god ferie med sin far, og det bliver sikkert også vores tur en dag.

Jeg glæder mig til gengæld ikke til i morgen. Jeg har ikke prøvet, at måtte undvære Nanna så længe og den sidste uges oplevelser, har i forvejen gjort mig noget hudløs, så jeg skal ærligt indrømme, at jeg frygter de kommende 8 dage. Jeg er glad for, at jeg skal på arbejde nogle timer fra tirsdag, så sker der i hvert fald lidt og jeg kan få adspredt tankerne.

2 Comments

  • Pia

    Det ér altså heller med det allerbedste udgangspunkt at du skal undvære hende her den førse gang:(
    Jeg håber I to også får Jeres tur en dag.

  • Gitte

    Jeg husker TYDELIGT den første gang min knægt skulle holde ferie med sin far. Han var 4 år og de skulle være afsted i 14 dage. Jeg græd som pisket, efter han var blevet hentet, og tror ikke jeg sov ordentligt indtil han kom hjem igen :oD. Nu 5 år efter synes jeg stadig, at det er svært at undvære ham i 3 uger…..

    Håber du kommer godt igennem ugen :oD

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *