Kuldkastede planer

Øv – alle eftermiddagens planer blev kuldkastet på grund af det her: biler, biler, biler…

Først holdt jeg i kø i ca. 25 minutter for overhovedet at komme ud af firmaets parkeringsplads. Og da jeg endelig kom derfra var der lige sket et større uheld i tunellen, det væltede frem med brandbiler, lægeambulancer, og politi i stort antal. Og så holdt jeg der – i kø..!

Det tog lidt over en time at køre de 13-14 kilometer, der er mellem firmaet og Vodskov. Uheldet i tunellen er heldigvis ikke noget vi oplever hver dag – men jeg hørte i min øresnegl, at det vejarbejde der er skyld i, at det var så svært at komme ud fra firmaet, er planlagt til at vare helt til oktober!!!! Vi har en fantastisk teknisk forvaltning i den her by – gad vist om de ikke bevidst lægger deres vejarbejder, hvor de generer mest muligt – det er sommetider den opfattelse man får.

Heldigvis kommer jeg så tidligt om morgenen, at jeg kan parkerer et sted, hvorfra det er langt nemmere at nå rundkørslen foran firmaet og hvor man så ikke skal holde tilbage for en masse andre, der også gerne vil hjem. Det husker jeg i morgen tidligt!

… når jeg nu alligevel ikke skulle noget, blev der tilgengæld tid til at lave et herligt måltid med frikadeller, græske kartofler, salat og hjemmegjort pesto – bon appetit!

One Comment

  • Lene

    Ihhhhh, hvor surt, når du nu havde glædet dig sådan hele dagen, men i det mindste så ser maden altså super lækker ud ;o)

    Lene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *