Vi venter stadig

Mens vi (stadig) venter på Solveig nyder vi solen i gården. Eller rettere, hundene nyder solen… jeg arbejder.

I dag så jeg en lille mus derude og nu overvejer jeg, om det er så god ide at fodre fugle!?!

Det er ikke fordi der er meget spild fra fuglene, så det kan være en tilfældig strejfer. Alligevel har jeg brugt dagen på at flytte krukker og feje alle tabte frø væk, så må vi se om den vender tilbage.

Jeg forestiller mig min jagthund Irma nok skal vise om den gemmer sig et sted derude.

. . .

Lige nu ser det mest ud til at Solveig skal tvinges ud. Foreløbig er hun gået 9 dage over tiden og hendes mor er træt nu. I morgen skal hun undersøges på hospitalet med henblik på igangsættelse på tirsdag. Jeg kunne godt have ønsket mig for Nanna, at hun var kommet af sig selv. Baby er vurderet til at veje 4200 gram, så det er bestemt ikke fordi hun ikke er færdigbagt.

Vi får se, hvad de siger i morgen og krydser fingre for et fint forløb.

3 Comments

 • Helle Klitgaard

  Vi fodrer året rundt. For et par år siden havde vores naboer rotter i haven (sikkert pga en kanin i bur og foder og …), men vi havde ikke en eneste – jeg tror, det er hunden og katten, som skræmmer dem væk. Vores kat kommer jævnligt med mus og vandrotter/mosegrise fra den nærliggende mose/dyrepark.

 • Helle

  Aih altså, nu kan hun godt besinde sig og ankomme, det er jo ulidelig at vente på, og så hårdt for Nana. Krydser fingre for at der MEGET snart sker noget.

  • Mette

   Det er så hårdt for Nanna nu. Hun sover næsten ikke og det er ikke akkurat den bedste optakt til den kongeetape hun skal ud på.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *