Gud bevare Kongen

En historisk dag lakker mod enden. Vores nye konge var helt tydeligt rørt til tårer og hvis jeg ikke så meget forkert, så var også Margrethe meget berørt da hun forlod statsrådet forud for udråbelsen.

Han er den nu.

Jeg forestiller mig, at det er overvældende og skræmmende.

Foto fra den første Royal Run i Aalborg – 2018 – hvor Bob og jeg havnede lige ved siden af Frederik

Min største frygt for dagen var, at nogle tåber ville forsøge at bruge mediebevågenheden på at kapre begivenheden, men heldigvis var der ingen optræk til det eller også blev det stoppet inden det nåede så vidt.

Det var en festlig og historisk dag, præcis som den fortjente at være.

For en gangs skyld er jeg lidt misundelig på københavnerne, som har 1. parket til sådan en begivenhed – jeg ville gerne ha’ stået på Christiansborg Slotsplads lige i dag.

Forbundne, forpligtet, for Kongeriget Danmark

2 Comments

 • Karin

  Det er nu snart en lille uge siden. Jeg hilser også vores nye konge velkommen, det gør mit barnebarn Frida på 7 år også, det bemærkede jeg i går, hun så et af de kulørte sladderblade, hvor der var det dejlige billede med kysset. Frida var så ikke så bekendt med Mary, men hun sagde ikke kronprins, men konge. Det er ikke hjemmefra hun har lært det, og jeg har ikke haft æren af at indoktrinere hende, så skolen eller måske internettet, har en finger med i spillet.

  • Mette

   Der er vist ikke mange 7 årig piger, der ikke synes om prinser og prinsesser. Og konger 🙂
   Jeg er klart royalist og interesserere mig også for det historiske, så jeg følger også med i de store begivenheder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *