2. søndag i advent

Her har duftet af julebag både lørdag og søndag.

Lørdag bagte jeg en milionmilliard pebernødder og i dag Mette Blomsterbergs vanillekranse. Mit første førsøg ud i den disciplin og de blev ret vellykkede, hvis jeg skal sige det selv.

Jeg havde læst, at man kunne bruge sprøjtepose med hendes opskrift og det lykkedes fint. Til en anden gang skal jeg lige huske ikke at fylde al dejen i posen. Det er så meget nemmere at sprøjte ud, når man deler dejen ud i mindre portioner.

Søndag formiddag var vi til juletræsfest i firmaet med klippeklister, julemand og juleband.

Solveig havde en fest med at løbe i den store kantine, smage på både vinduer og gulv og ellers holde både mor og mormor beskæftiget med at forhindre hende i at pille ved alt.

Næste år tror jeg, at hun får langt mere ud af sådan et par timer. Eller i hvertfald mere ud af formiddagens egentlige formål 🙂

One Comment

  • Catarina

    Øjj hvor hyggeligt med juletræsfest – det er dælem mange år siden jeg har været til sådan en 🙂
    Jeg fik ogås bagt pebbernødder i fredags og satser på daddel/havregrysnkugler sener epå uge og så også vanielkranse – tror ejg må tjekke Mettes opskrift ud, for jeg har aldrig haft en dej der kunne gå en en sprøjtepose 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *