Varme kinder

I dag var det tid til anden – og sikkert sidste – laserbehandling af mine blodsprængte kinder.

Det var et overraskende godt resultat allerede efter første behandling for en måned siden og jeg havde ikke absolut behøvet den i dag, men jeg kunne lige så godt få fjernet det sidste nu jeg var i gang.

Det betyder, at jeg nu kan gå ud uden makeup uden at se ud som en, der har tømt mange mange rødvinsflasker.

Det er en nem og hurtig behandling og efter nogle få uger kan man se det endelig resultat. Hvorfor jeg ikke har fået gjort det noget før er mig en gåde.

Jeg har brugt meget krudt på at dække det med consealer, den kan jeg ny lade tørre ind i bunden af makeuptasken.

Som de fleste fredage har jeg været på hjemmearbejdspladsen i dag. Jeg har haft travlt de sidste par uger med at lande en aftale med en ny hardwareleverandør og i dag sendte vi første rigtige ordre.

Det sidste år har vi lagt 318 ordre hos vores nuværende leverandør og betalt over 21.000 kroner i fragt. Den nye aftale giver gratis fragt, så alene den besparelse er noget værd – at den nye leverandør så også prismæssigt ligger lavere på næsten alle standardvarer gør, at vi kommer til at spare en del penge på hardwarebudgettet.

Den deal fortjener vist, at jeg klapper mig selv på skulderen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *