Fint besøg i haven

Heldigvis kender Poden mig ganske godt, så da jeg i dag smed telefonen midt i en samtale, greb kameraet og styrtede ud i haven, tænker jeg, at hun sikkert blot har rystet opgivende på hovedet.

(rent faktisk synes jeg, at det er temmelig ubehøvlet, at afbryde en samtale fordi nogen/noget andet er mere interessant… folk med ‘banke på’ funktion på mobilen skulle have et spark over skinnebenet!)

IMG_5662

Grunden til den hurtige afbrydelse var, at Lillebror var i haven og det samme var Hr. Pindsvin, som niflede under æbletræet… de havde ikke opdaget hinanden, hvilket jeg tænker var meget godt.

Det store dyr blev hurtigt gennet ind og jeg fik så lejlighed til at studere det lille dyr gennem kameralinsen. Det er første gang, at jeg har set et pindsvin i haven, så jeg var lidt begejstret over at kunne ligge i græsset med kameraet… mens det på sin side vist også studerede mig.

IMG_5648

Ærgerligt, at jeg ikke havde fået slået græs.

IMG_5661

3 Comments

 • Inge V.

  Aj, hvor er den nuttet. Jeg elsker pindsvin. Da jeg var barn, var der altid pindsvin i vores have om sommeren. Et år var vi så heldige at have en mor med unger. Håber, pindsvinet og Lillebror kan enes.

 • Karin

  Det er længe siden jeg sidst har set et pindsvin, den kommer jo næppe op på 2. sal 🙂

  Dejlige billeder du der fik skudt, og Poden er helt indforstået. Jeg er helt enig med dig mht. det i parantes bemærket 🙂 – Kan dog ikke hitte ud af det der banke på og parkere et opkald etc. (hihi).

  • Mette

   Tak Karin – men øv for det lange græs som stikker op i forgrunden.

   Det er første gang jeg har observeret et pindsvin i min have, så jeg var glad. Nu skal jeg lige have fundet ud af hvad det godt kan li’ så det kommer igen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *