Byggerod

Som nogen af de sidste er det blevet vores tur til at få skiftet vinduer og mandag sluttede vi arbejdsdagen med at pakke både kontor og lager ind i plastik.

Mine kolleger har flyttet deres arbejdspladser til et mødelokale de næste dage, mens jeg er så priviligeret, at jeg kan passe mit job hjemmefra.

Hvornår lokalet igen er klar til brug vides ikke med sikkerhed.

Jeg forestiller mig, at det efterfølgende både kræver grundig rengøring og maling. så jeg tvivler lidt på, at de kan nøjes med de annoncerede to dage.

For min skyld kan de trække det så længe de vil – for mit vedkommende er der kun fordele ved at arbejde hjemmefra. Ikke bare kan jeg tage det helt afslappet om morgen, men jeg kan også nå en lang tur i skoven med hundene når jeg har fri.

Efter weekenden hvor vi gik tilbage til normaltid kan det være svært at nå inden det bliver for mørkt.

I morgen er det 1. november. Om kun en måned starter julemåneden. Jeg har adventsgaverne klar og er også så småt begyndt at tænke på julegaverne. Sidste år var jeg færdig inden december startede og jeg satser stærkt på det samme bliver tilfældet i år.

Julegaver er også det eneste, der fremover bliver puttet i indkøbsvognen.

Der er garn-købe-stop resten af året her på matriklen – gældende fra i dag!!!

Poden smiler skævt når jeg siger det, men jeg har så rigeligt med planlagte projekter. Og garn.

Lige nu er der en lille Storm Sweater på pindene. Et ønske fra Podens veninde til hendes lille datter. Det er nummer 2 i streg da jeg lige har strikket en i tynd Peer Gynt til fremtids Solveig.

Dernæst bliver det noget til mig selv. En Celeste sweater i lækkert Peer Gynt garn og en lettere modificeret udgave inspireret af en jeg har set på Instagram.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *