Ting jeg undrer mig over, afsnit 146

Baby hjelme … når man ser IG opslag fra USA med mødre og babyer er det det meget ofte med baby iført en hovedkorrigerende plastikhjelm. Det er åbenbart ikke bare ‘land of the free’, men også landet med flade hoveder. Det giver måske mening på mange måder 😉

PostNord … hvor længe har jeg boet i min nuværende bolig? 3 år! Det er stadig ikke lykkedes mig at flytte adresse hos PostNord. Fordi jeg har beskyttet adresse og de ikke kan slå mig op i cpr-registret nægter de at ændre min adresse. Adskillige kontakter til deres kundeservice har kun resulteret i misforståelser og ubruglige svar.
De afleverer fortsat mine pakker på min gamle adresse uagtet hvad der står på forsendelsen. Det er vist meget godt de tages fra bestillingen.

Supersygehusbyggeriet i Aalborg … foreløbig er det 6 år forsinket og økonomien er skredet tilsvarende. 40 km vandrør skal udskiftes da de inden indflytning er gennemtæret af rust, lydniveauet mellem sengestuerne er 30% højere end grænsen så man kan høre alt der foregår i stuen ved siden af, store mængder af vand og fugt i murene og hvad har vi. Det er rystende, at det kan gå så galt.

Cykler … er der slet ingen steder længere at det udtales ‘cikler’?

Musling Sweater … hvor længe skal jeg lige være om at strikke den færdig???

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *