Simre

I denne uge skal der skiftes vinduer i firmaets kantine.

Det betyder, at der bliver lavet ‘take away’ menuer på sammen måde som under corona, hvor vi ikke måtte sidde i kantinen. Det betyder desværre også, at der bliver lukket ned for bestilling af mad til at tage med hjem.

Jeg er derfor nødt til at åbne køkkenet på Aalborgvej. Godt forberedt havde jeg købt ind hos nemlig.com til to simreretter, som også er gode at fryse. Bøf Stroganoff og Skipperlapskovs.

Eller dvs. jeg troede jeg havde købt ind til Strognoff, men da jeg fandt opskrift og ingredienser frem fredag eftermiddag passede pengene ikke rigtig. Jeg havde i stedet fået købt ind til Gullash. Det smager heldigvis også godt.

Jeg er ikke nogen ørn i et køkken, men jeg slap faktisk ret godt fra de to simreretter. Også fra kartoffelmosen, som var min debut ud i den disciplin.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *