Det skal strikkes væk

I går blev allersidste maske strikket på den sort-hvide Abby Genser til mig selv.

Den har trukket tænder ud, ikke mindst fordi kroppen afsluttes med 20 cm åben rib strikket frem og tilbage i drejet ret og drejet vrang. Jeg skal erkende, at jeg sprang let og elegant over de drejede vrangmasker – ellers var den vist ikke blevet færdig i år.

Den er strikket i Sandnes Sunday og Alpakka Følgetråd i farverne sort og kit. 521 gram i alt.

Nu kan efteråret bare komme an.

Jeg har et par mindre projekter på bedding – hemmeligheder. Med julen kun fire måneder væk er det bestemt ikke for tidligt at starte på de hjemmestrikkede gaver.

Og som om jeg ikke havde garn og projekter nok, så læste jeg i formiddag på den lokale FB side at garnbutikken i byen havde halv pris på 4 udgåede farver i Kaos garn, både i Merino og i Brushed Alpaca.

Jeg sikrede mig de sidste nøgler af begge kvaliteter i farven “intuitive,” som er en smuk turkisgrøn farve. Jeg har ikke noget specifikt projekt i tankerne, men der er rigtig mange opskrifter, der passer præcis til de to strikket sammen – også Abby Genseren – så jeg finder helt sikkert på noget.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *