Jeg går op og lægger mig…

Efter gårsdagens forskrækkelse over at en ny udlejer dumpede ned fra himlen, er der kommet lidt mere ro på.

Jeg har modtaget besked fra Nybolig og de beklagede meget, at jeg ikke havde fået besked. Rema havde lovet at informere mig, men det var så ikke sket.

Jeg hæfter mig ved et par linier i de mails, jeg har fået fra Nybolig:

Det er korrekt at vi har solgt begge bygninger til Rema, og du dermed har fået en ny udlejer.

Som det ser ud nu, så kan du ånde lettet op, for den melding vi har fået, er at der ikke bliver bygget på hjørnet, at Rema flytter ind i Aldis lokaler. Rema 1000 har ikke købt de bygninger der ligger rundt om os, så jeg vil mene at det stopper her (ingen garantier gives).

 Jeg tror ikke du skal være nervøs – vi bliver, så du kender dine rolige naboer, og de har faktisk lovet at de vil bruge nogle penge på husene, og det er kun dejligt.

Ejendomsadministratoren hos Rema svarer ikke hverken på telefon eller mail, så jeg har ikke kunnet få bekræftet Nyboligs oplysninger.

I sidste uge sagde jeg ja til en lejlighed i Vodskov. En lejlighed præcis magen til den Nanna og jeg havde da vi boede der alene. En lejlighed af den type, som jeg klart vil foretrække, hvis jeg skal flytte retur til Vodskov. En lejlighed, som er ret sjældent udbudt da der ikke er så mange af dem.

Jeg stod som nr. 30, men et opkald til boligselskabet i dag viste, at jeg foreløbig som den eneste havde sagt ja. Der var stadig 8 foran mig, der ikke havde svaret, så den kan sagtens nå at smutte inden tirsdag kl. 12.

Nu aner jeg simpelthen ikke hvad jeg gør, hvis den bliver en reel mulighed!?!

. . .

Oven i alle boligspekulationerne knækkede jeg en tand på en karamel og måtte akut til tandlægen.

Kr. 1886,-

Jeg er stadig i chok!

2 Comments

    • Mette

      Hende jeg har talt med påstår at hun intet ved – men med den meldig jeg har fået fra min tidligere udlejer giver mig håb om at jeg kan blkive boende, indtil jeg selv er klar til at flytte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *