Tiden løber

Som sand mellem fingrene løber tiden og selvom foråret er fyldt med fridage, så synes jeg slet ikke, at jeg når alt det, som jeg gerne vil.

For et par aftener siden var jeg på et spændende webinar arrangeret af Velliv – mit pensionsselskab.

Webinaret var delt i to. Først præsenterede en rådgiver den økonimiske del og bagefter var tv-lægen Peter Qvortrup Geisling vært for en samtale mellem to mennesker, som havde valgt hver deres måde at gå på pension på. Det var ret spændende, for det er ikke kun økonomien, der skal overvejes, men også hvilket type tilværelse man ønsker.

Selvom jeg har mistet en del de sidste par år på min opsparing, har jeg alligevel en del mere end de 6-7 årslønninger man anbefaler at have opsparet, så jeg er ret fortrøstningsfuld for mit seniorliv.

Og så får jeg tid nok!

Jeg vil jo slemt gerne have mulighed for at være sådan en ‘rigtig’ mormor med tid og overskud til at være noget for Solveig.

Hendes tid går også alt for hurtigt og om lidt skal hun i dagpleje. Der viste sig ikke en kommunal dagpleje, hvor hendes forældre havde lyst til at aflevere hende, så i stedet bliver det lidt uden for byen i en privat pasningsordning.

Det er på en gård med et større dyrehold af køer, grise, geder, katte, heste, hunde, høns, kaniner, gæs, marsvin og hvad har vi…

Hun er helt klar til at bevæge sig væk fra mors trygge favn og blive en del af en lille børneflok med al den læring, der ligger i det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *