Måske…

Mandag, tirsdag og onsdag har været hektiske. På jobbet og privat. Nu må det gerne stoppe, så jeg kan komme ned i et normalt gear.

En lang travetur med vind i håret gjorde mig godt.

Tankerne kredser mere og mere om min boligsituation og det vil gøre noget rigtig godt for min nattesøvn, hvis jeg snart kunne finde et godt sted at bo.

I går viste der sig et lille hus i byen, som jeg godt kunne tænke mig at leje. Det var min niece som var vågen og sendte mig et link. Jeg kontaktede nuværende lejer og gennem ham udlejeren. Eller jeg forsøgte at kontakte udlejeren. Ingen tog telefonen, så jeg lagde en besked på telefonsvaren. Jeg tegnede også et abonnement på Boligportalen og skrev der. Først her til aften kan jeg se beskeden er læst. Men fortsat ingen repons på hverken portal eller telefon. Måske er det allerede udlejet til anden side eller også har jeg ikke solgt mig selv godt nok som lejer.

Tidsmæssigt er det lidt presset for det ville være rigtig bedst, hvis jeg kunne nå at sige op her inden 1. maj, men det kræver ligesom en bekræftelse fra en ny udlejer.

Det er et fint lille træhus. Noget mindre end det jeg har, men man kan så også mene, at 148 kvm til en person måske er lige i overkanten 🙂

Nuværende lejer sendt mig en del billeder og det ser rigtig hyggeligt ud. Det har en masse skæve vinkler og er ikke skide nemt at møblere, men det kan løses.

Kryds lige fingre, ik’!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *