FERIE FERIE FERIE

Det er ikke bare fredag og weekend – det er også påskeferie.

Ti dejlige fridage vinker forude uden ret mange planer.

Fredagens hjemmearbejdsdag blev noget usædvanlig idet vi ikke kunne tilgå nogen af vores værktøjer overhovedet pga. eksterne netværksproblemer.

Det blev til besvarelse af et par mails og et enkelt møde på en halv time.

Intet andet.

Da jeg lukkede og slukkede var der fortsat problemer, så det er ikke godt at vide, hvornår der kan arbejdes igen. Jeg skal heldigvis ikke forsøge mig før 11. april 🙂

5 Comments

 • Karin Abildhauge

  Åh så dejligt med ferie, det fortjener du/I. Jeg venter til helligdagene. Ønsker dig en fantastisk ferie.

  Læste der har været et nedbrud på e-boks, hænger det sammen med det nedbrud du var ramt af? Bare nysgerrighed.

  • Mette

   De to nedbrud hængte sammen – det vare en hardwarekomponent fejl i det datacenter, hvor både e-boks og vi hører til. Jeg kan se e-boks var oppe her til morgen så mine kolleger kan sikkert også arbejder fra mandag 🙂

   • Karin Abildhauge

    I dag er meget onlinebaseret, og vi “forventer” at have tilgang 24/7. Nu var en stor del af KMD lammet godt et døgn, grundet en fejl. Der er så lige noget der behøver manuel håndtering endnu, bl.a. pakkeposten. Her er vi flere der mister pakker, eller de bliver forsinket. Min lidt krympet modne hjerne tænker ofte over hvorfor der er sådan en larm ved et nedbrud/hardwarefejl på en offentlig brugerflade, og ikke samme larm hvis en pakke er forsinket/væk. Pakken er ikke breaking News.
    Tak for jeg lige måtte få plads til mine tanker. God søndag til dig.

 • Catarina

  Aiii hvor lækkert Mette 🙂
  Her nøjes jeg med den almindelige påskeferie, som dog får en bliv opstart da jeg har hjemmearbejdsdag på onsdag.
  Du må have ne sskøn kan 10-dags ferie.

  • Mette

   Tak Catarina – det er så dejligt med lidt fri udover weekenden. Det ser også ud til at det bliver godt vejr så jeg har planer om ture ud af Hals 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *