Søndagen

Bob og jeg stod op før kl. 7 og var på en lille nifletur i gårdhaven. Under tæpperne kunne man se konturen af Irma, men hun rørte ikke på sig. Først ved 10 tiden synes hun, at det var tid til at stå op.

Dovne køter.

Søndag har været med blå himmel, bristefærdige knopper og fuglefløjt. Det er svært at forestille sig, når man ser dagens billede, men står DMIs varsler til troende, så kommer sneen til at vælte ned fra i morgen aften.

Min ‘sædvanlige’ onsdagshjemmearbejdsdag bliver helt sikkert rykket en dag frem. Uanset hvor meget ellers hvor lidt sne der kommer, så foretrækker jeg at blive i Hals til vejene igen er tørre.

Den kan bare komme an den snestorm. Nemlig.com leverede i fredags en større mængde mad og det er i weekenden omdannet til en del retter, der er delt op og smidt i fryseren, så jeg kan klare mig igennem en længere varende snestorm.

Den søde tand er også blevet fornøjet i weekenden. Lørdag kom min niece forbi med en den lækreste trøffel med saltkaramel inden i – og i dag havde jeg besøg af Nanna og Solveig. Førstnævnte havde bagt banankage som jeg også skulle smage. Sidstnævnte bidrog til søndagen ved at rykke mig i håret 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *