Midtuge status

Vi kan konstatere, at Danmark spiller langt bedre håndbold end fodbold.

Birgithe med th, roman af Katrine Marie Guldager er en lille perle. Alle kvinder burde stave deres navn med TH. Kh. Methe.

I 2016 kunne man se denne på en netavis:

Det kan så undre, at man i Meny i Hals stadig kan finde buræg. Svaret jeg fik fra Meny på min undren er: Det er sådan at vores butikker ikke længere kan bestille det via Dagrofa. Dog er vores butikker ejet af selvstændige købmænd, hvorfor butikkerne godt kan lave aftaler udenom Dagrofa i forhold til levering af varer.

Krist!?!

Der er nu kun én uge tilbage af mit januargarnkøbestop. Jeg kan jo godt.

Jyllandsposten har lukket for kommentarer på deres Facebook artikler. Jeg håber, at de kun er de første.

3 Comments

  • Mette Lausten

    Jeg havde faktisk downloadet Birgithe med th som lydbog til mine 2 x 4½ times flyveture i denne uge, men turen ud blev forberedelse og jeg ‘kom til’ at downloade Jacob Marks bog Fartblind, så det blev den, jeg lyttede til på hjemturen. Men nu glæder jeg mig endnu mere til Birgithe med th 🙂

      • Mette L

        Fartblind er rigtig god. Og det fungerer vildt godt, at det er ham selv, der læser den op. Han ved jo om nogen, hvor trykket skal lægges.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *