Lille miss sunshine

Om et par dage bliver vores lille prop 5 måneder.

Hun er blevet 67 cm lang, vejer 8320g og har to tænder.

Sundhedsplejersken er særdeles tilfreds med både udvikling og vækst.

Hun leger med mad, afprøver nye farlige lyde (husk lyd på videoen) og så øver hun sig i at vende sutten i munden. Ikke en disciplin hun helt mestrer endnu, men bliver hun ved med samme ihærdighed skal det nok lykkes at blive lige så ferm som Egon Olsen med cigaren.

I dag var hun til 5 måneders fotografering hos sin skrantende mormor (mig), som tog imod med mundbind og afsprittede hænder.

Ingen kys og kram – det må vente til det hosteri er ovre.

Jeg har en julefrokost, der skal forberedes og jeg plejer forlængst at være i gang, men lige så hurtigt som jeg fik klaret julegaverne lige så sløv har jeg været til at komme i gang med julefrokosten.

Mon ikke jeg når det alligevel.

Jeg har fyldt en indkøbskurv hos nemlig.com og når de kommer med varerne på torsdag, så er jeg forhåbentlig rask igen og klar til at det for alvor bliver jul.

Foreløbig kravler jeg tilbage under dynen på sofaen 🙁

One Comment

  • Catarina

    Uhhh hvor er hun farlig som hun kan knurre 😀
    Hu er godt nok noget af en lækkermås, det har de unge mennesker gjort godt.

    God bedring til dig Mette, nu må du da snart slippe 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *