Elleve tilbage

Det blev en meget kort frokostpause i dag for flere af de jeg sidder ved bord med. De klagede over kulden – ikke bare i kantinen, men også på kontorene hvor temperaturen er skruet ned.

Jeg var – som altid – iført uld og frøs ikke det mindste.

Vi er nu også heldige. Vi sidder i et gammelt smedeværksted og her er ikke klimaanlæg, hvilket er træls om sommeren, men nu hvor vinteren er kommet glæder vi os over vores radiatorer, så vi selv kan bestemme temperaturen.

Bliver det for koldt må jeg medbring min ‘nissehue’ 🙂

Så vidt jeg husker fra sidste jul, har firmaet en dag de kalder ‘ugly christmas sweater day’ – måske kan jeg deltage med min nissehue.

I morgen er det 1. december og den første af de 11 arbejdsdage jeg har tilbage i år.

Ja, du læste rigtigt – i år!

Jeg har svært ved at få armene ned 🙂

1. december er også min mors fødselsdag. 90 ville hun være blevet i år. Jeg taler meget om hende i øjeblikket. En af mine kolleger har en mormor, der er begyndende dement og han er meget interesseret i udviklingen og i de både sjove og tragiske historier, der fulgte med min mors demens.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *