Allersidste feriedag

Klokken 8 havde jeg en tid på Hjørring Sygehus. Jeg medbragte tre dages dagbøger over kost, væske og urin – samt urinprøver.

Undersøgelsesfasen af Rødkløverprojektet bestod af en urinprøve taget ved hjælp af kateter, skede skrab, blodprøver samt et hav af spørgsmål.

Jeg kørte hjem med 4 kartoner Rødkløverekstrat (eller placebo) og skal de næste tre måneder tage 35 ml morgen og aften.

Sidst i november sluttes forsøget med endnu tre dage med dagbøger samt undersøgelse på Hjørring Sygehus.

På vej hjem hentede jeg mureren. Han havde efterladt sit tunge værktøj og i dag kom det i brug igen.

Hylder i køkkenet og persienner i soveværelset.

Jeg er så tilpas med det hele.

4 Comments

 • Mette

  Helle og Mette:
  Det eneste, der er nyindkøbt er faktisk sofa, sofabord og seng – og så indkøbene i forbindelse med denne flytning: Billy reolerne (også det med glaslåge) fra IKEA, som de fleste kan få råd til og klædeskabe også fra Ikea.

  Spisebordet er mine forældre gamle runde egetræsbord (super trendy hvis man ser på IG)
  Spisebordsstolene har jeg transkriberet mig til
  Skrivebordet er opmagasineret med brugsret
  Skrivebordsstol er stillet til rådighed af firmaet
  Skuffedariet er genbrug fra lageret i IBM
  Tæpperne er også fra mine forældres hjem
  Så har jeg en fed gammel FDM stol (J64), som også er et arvestykke

  Så det er for største delens vedkommende også gammelt og godt brugt 🙂

  • Mette L

   Så du har simpelthen været mega heldig med dit skrab-sammen 🙂 Jeg tror, det gør en kæmpe forskel (og gør det IG-venligt), at det er så hvidt og lyst det hele.
   Vi har også hvide Billy reoler, som sønnen ikke tog med, da han flyttede, men jeg solgte det gamle teaktræsbord, som var hjemme fra min mormor og morfar, fordi jeg bare var så træt af det, så nu har jeg et IKEA sort bord, der ikke kan tåle noget som helst. Det kan jeg da godt ærgre mig over nu, men ikke gøre det om. Og så har vi Kinnarps gode, gamle stigereoler overalt med svigerfars hjemmelavede hylder i.

 • Mette L

  Du bor altså vildt pænt. Til sammenligning ligner mit hjem stadig noget, en studerende (i dette tilfælde to) har skrabt sammen af udtjente/billige møbler. Vi er ikke rigtigt nået til det med at få det pænt, vi kører mere i, at det stadig er funktionelt, så hvorfor skifte det ud.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *