Sparemode

Efter at have hørt dagens pressekonference med energiminister Dan Jørgensen og de dystre udsigter for vinterens energiforsyning er jeg ret tilfreds med at klædeskabet bugner med varm uld.

I forvejen er jeg en af dem, der har en strømprisapp og er blevet meget bevist om at fylde vaske-/og opvaskemaskine til randen og kun vaske når prisen er lav.

Det har tilsyneladende også gjort en forskel for mit elforbrug som i alle årets måneder er lavere end det var sidste år.

Jeg ved godt, at en kWh også er steget, men i og med de dyre apparater kun kører, når de er fyldte og strømmen er billigst håber jeg, at det også kommer til at gøre en forskel på min regning.

Jeg kommer helt sikkert til at gøre mere. Blandt andet har jeg en plan om, at mit skur skal ryddes her i weekenden og så bliver der sat tørresnore op derude, så tørretumbleren kan køre mindst muligt i vinteren.

Jeg har slukket for vandforsyningen til ‘isterningmaskinen’, så fryseren ikke skal bruge energi på at producere isterninger, jeg arbejder hjemme to dage om ugen – det sparer benzin, jeg slukker lyset efter mig og så har jeg tænkt mig at sænke rumtemperaturen i vinter og igen glæde mig over alt mit hjemmestrik 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *