Hunde er velkomne

Jeg var temmelig lettet da jeg kørte hjem fra job onsdag eftermiddag.

Der var udsigt til, at en temmelig ressourcetung opgave ville lande på mit bord.

I går blev der holdt et møde med medarbejderen opgaven skal overdrages fra og heldigvis forstod min manager godt, at man ikke kan lægge endnu en ugentlig ti timers opgave på mig. De ti timer ville desuden blive til mange flere i mine urutinerede hænder.

Nu har opgaven udsigt til at lande et helt andet sted og i en afdeling, som allerede har de fornødne kompetencer.

I går chattede jeg lidt med en tidligere polsk kollega. Lukasz og jeg har en fælles interesse i hunde og talt en del om dem, udvekslet billeder osv. Nu har manden været så heldig at havne i et firma, hvor man har en ‘dog friendly office‘ kultur. Jeg forestiller mig ikke, at der løber horder af vilde hunde rundt, så der er formodentlig aftalt nogle regler på området.

Sådan en arbejdsplads gad jeg godt arbejde på, men det er nok for sent for mig at lære polsk og flytte til Warsawa. I stedet har skabt mit eget ‘dog friendly office’ med to hjemmearbejdsdage om ugen og sovende hunde under skrivebordet. Det er vi flere, der nyder 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *