Skønnet etnicitet

Til min store overraskelse er der ikke meget tysker at finde i mine DNA resultater. Til gengæld er der irer, skotte og waliser i mit DNA – med en høj grad af pålidelighed.

Med lav pålidelighed er der Mormoner i Utah, Idaho, Californien, Arizona, Wyoming og i Colorado og noget Grønlandsk Inuit i mit DNA.

Jeg matcher med 5977 personer i hele verden – testede personer. Det kan bliver noget af en fætter kusine fest.

Den viser også to nære slægtninge. Den ene er vores egen Sofie, mens den anden er en 40 årig kvinde, som har samme efternavn som min biologiske morfar.

Der er i det hele taget masser af information at dykke ned i.

HUSK at støtte borgerforslaget om at give politiet mulighed for at benytte denne type DNA resultater i deres efterforskning.

4 Comments

  • Line

    Det er lidt sjovt det der. Sofie er registreret med kun omkring 7% skandinav, det synes jeg er mærkeligt når hun bliver fundet som nær slægtning til dig – hvordan er der forsvundet så meget skandinav undervejs? Det giver ikke mening for mig🤷‍♀️😅 Nu er Anne nødt til at tage en test også siger hun, så vi er sikre på, at Sofie ikke er blevet forbyttet undervejs😂

      • Line

        Jo, jeg er med på at vi er nogle grene længere henne, men min mor må jo ligne dig, og så synes jeg bare det er meget tab af skandinav der sker på kun to generationer. Det er ihvertfald ikke sådan at der kun er sket en halvering for hvert led, og det ville ellers være mest logisk hvis det havde været sådan, synes jeg🤷‍♀️😅

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *