Happy hour på lagret

Jeg fik et opkald fra vores indkøber T sidst på fredagen. Han kom ikke akkurat med gode nyheder.

I starten af april havde han hjulpet mig med at tilskrive 20 mobiltelefoner til vores lager og nu lå der pludselig 22.

Jeg er ikke rutineret nok i lagerstyringssystemet til at kunne se, når der er den mindste afvigelse i de forskellige transaktioner.

Da vi tilskrev de 20 mobiltelefoner brugte vi transaktionskode 202. Systemet er sådan indrettet at den gemmer de sidste brugte og derfor er alt jeg har afskrevet – troede jeg havde afskrevet – siden 7/4 i stedet blevet tilskrevet lagret OG kunderne har oven i købet fået værdien af varen med.

Det er ikke sådan en fadæse man har lyst til at gå på weekend med 🤬

Jeg ved godt, hvad jeg skal lave på mandag. Måske burde jeg også give kvajekage!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *