Forside stof

På kvindernes internationale kampdag pryder undertegnede forsiden af vores lokale intranet og firmaets Linkedin/facebook profil sammen med en række andre kvinder, der udtaler sig om at være kvinde i it-branchen.

Jeg er valgt, fordi jeg er lidt af en kuriositet med mine +40 år.

Tekst og billeder er sløret, så jeg kun deler den del jeg selv skal stå inde for. Billedet er valgt af de, der har skrevet artiklen…

Jeg har ikke tænkt på mig selv som sådan – kvinde i it-branchen – jeg er medarbejder og kollega, og har altid været respekteret som sådan. En chef eller to har synes, at det var naturligt at jeg – fordi jeg var kvinde – tog referat til møder, lavede kaffe, købte gaver og lign. Jeg har hurtigt fået dem gjort klart, at der ikke var sekretæropgaver i min arbejdsbeskrivelse, så næste gang der skulle udføres den slags, måtte han gerne vælge en anden, så alle løftede de opgaver.

Der var også en chef, som yndede at kalde mig ‘lille henrivende Mette‘ når han skulle opnå noget… det slap han heller ikke af sted med ret længe…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *