Mens vi venter på ferie…

Arbejdsdagene snegler sig af sted.

Familien Danmark holder ferie og det mærkes alle steder. Motorvejen, parkeringspladsen, kontorene og jobkøen er gabende tomme.

Vi er to i afdelingen og vi kunne hurtigt blive enige om at en sommerlukketid kl. 13 i uge 28 og 29 var helt rimelig. I sidste uge var det ikke muligt at gå så tidligt og så blev vi selvfølgelig, men de sidste par dage har været virkelig  stille og dørene er blevet låst kl. 13 og så er vi gået ud i sommervarmen.

De mange ekstra timer jeg har haft til rådighed har betydet, at jeg er gået fra novicestrikker til noget der ligner speedstrikker. Jeg mangler kun et halvt ærme i min Sweater nr. 6, hvilket vil sige, at den er færdig på en uge…

Den er blevet vildt lækker og med sin store andel af bomuld (70%) er det en sweater, der ikke er for varm at bruge indendørs til vinter.

Jeg ved, at jeg kommer til at bo i den så for ikke at blive ‘hende i den gråbrune sweater’, er jeg nok nødt til at strikke en mere i samme garn… måske en gammelrosa eller sennepsgul.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *