Det er sket igen

To forsvundne unge i Aalborg.

En ung pige som er set stige ind i en mørk bil – og en ung mand, som desværre sidst er set i nærheden Limfjorden.

Det er ikke første gang vi sidder i første parket til en eftersøgning i den kolde vand. Den unge mand er forsvundet efter en tur i Jomfru Ane Gade og endnu engang intensiveres eftersøgningen omkring havnen og fjorden.

Når man skal hjem fra Jomfru Ane Gade foregår det oftes med taxa. Vognene holder for enden af Gaden ned mod fjorden og her flokkes gæsterne, der er klar til at blive fragtet hjem – eller fragtet videre.

Jeg husker tydeligt fra min egne byture, hvor svært det var at få en taxa og jeg derfor er begyndt at gå i håb om at praje en vogn på turen hjem. Min fornemmelse er, at det er præcis det, der sker. De ender med at gå langs fjorden og skal de så lade vandet, gør de det ud over kajkanten og med en balance, der er kraftigt påvirket… det skal gå galt.

Jeg tænker om man måske kunne nudge de unge mennesker til at gå i en retning væk fra fjorden og lave taxaopsamlings-steder på Vesterbro, på Nytorv eller simpelthen give taxaerne lov til at køre i Bispensgade fredag og lørdag nat, så man på den måde kunne lede de unge mennesker i en anden retning… bare en tanke!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *