Hævnen er sød A/S

Hjulpet godt på vej af sild og snaps og gode naboer i festligt lag får iværksætteren Hugo Hamlin den strålende forretningsidé at etablere et firma, der sælger færdiglavet hævn. Og snart er Hævnen er sød A/S en blomstrende forretning. Victor Svensson har store planer for Alderheims Kunsthandel. Vejen til magt og indflydelse går via kunsthandlerens datter, Jenny, der elsker ekspressionistisk kunst mere end noget andet. Masai-medicinmanden Ole Mbatian har længe ønsket sig en søn, og til hans store glæde dumper der bogstaveligt talt en næsten fuldvoksen en af slagsen ned for fødderne af ham.


I HÆVNEN ER SØD A/S forvandles de parallelle historier til én. Romanen er en humoristisk fortælling om menneskets bedste og værste sider.

Bogen er lige så gakket som ‘Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt’ af samme forfatter og jeg har klukket mig igennem denne fantastiske fantasifulde fortælling om Victor, Kevin, Jenny og ikke mindst medicinmanden Ole Mbatian, der sætter Stockholm på den anden ende.

Bogens primære sigte er at underholde, men mens man lader sig underholde kan man sikkert sagtens i sit stille sind finde en eller to man gerne ville hævne sig på.

Altså bare lidt, og det behøver ikke gøre særligt ondt.

3 Comments

  • Line

    Det er sådan en lidt hurtigt-læst bog, men det gør den jo ikke nødvendigvis dårligere. Jeg syntes plottet var sjovt.

  • Line

    Den læste jeg sidste år, den var meget god. Efterfølgende læste jeg Helle Erobreren af Anders Morgenthaler, den var jeg også ret vild med. Den er lidt i samme dur – gakket og gravalvorlig på samme tid. Der er også en to’er “Kød og fred” ikle helt så god som den første, men den binder alligevel hele historien godt sammen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *