Dag to i ferien

Vi skulle absolut ingenting i dag og jeg har da heller ikke bevæget mig uden for bygrænsen.

Vi fandt en ny fin rute at gå i lokalområdet, som gik gennem en hestefold og forbi resterne af et forsvarsbatteri efterladt af tyskerne.

Fuldstændig inaktiv har jeg dog ikke været… udover at trave med hundene har jeg læst ‘Alt det jeg aldrig fortalte dig” af Celeste Ng, renset afløbet i brusekabinen, strikket og set Anne-Marie Rindom vinde guld ved OL.


Der kom besked fra Lykkegård i Tversted… de har fundet mine solbriller. Onsdag, når kandidatspecialet er afleveret, kører vi nordpå og fejrer afleveringen med en is i det legendariske blå ishus, henter mine solbriller og kigger nok forbi Isager Garn igen – denne gang lidt bedre forberedt.

2 Comments

  • Kristine

    Bare hvis du ikke ved det. Det blå ishus var legendarisk pga. Jettes hjemmelavede guf. Jette er flyttet fra det blå til det grå ishus og hendes guf er flyttet med.
    Hvis du ikke kender Dorthe Hansens café i Sørig, så tag dertil, hvis behovet for Premier is ikke er afgørende, da du vil finde kaffe(r), te mm. og kager, der alle er så lækre, at det er svært at vælge.
    Under alle omstændigheder hav en god tur.
    Mvh.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *