Mandags funderinger

1.

Jeg er rystet over til morgen at se engelske kvinder på twitter tilbyde andre kvinder og deres børn logi for natten efter England tabte EM finalen. Som en slags private krisecentre.

Efter en tabt kamp viser undersøgelser, at volden i hjemmet stiger med hele 38%. Efter en vundet kamp er der ‘kun’ en stigning på 26% 😳

Det er rystende, men når vi nu så hvordan de engelske fans opførte sig før, under og efter EM finalen i går, så forstår man måske bedre.

If England get beaten, so will she…

Jeg håber UEFA tænker sig om en ekstra gang før de lægger så stor en turnering i England – det kan deres primitive fans tydeligvis ikke håndtere.

2.

En annonce fra Roccamore på Facebook fik mig til at stoppe op og læse kommentarene. De er alle fra kvinder, som enten roser skoene til skyerne eller kvinder, som ønsker sig sådan et par 2-3000 kroners stilletter.

Da jeg læste denne overvejede jeg kort om denne kvinde lever i et slavelignende forhold… jeg mener, flere år med smerter i fødderne… nogen må tvinge hende til at gå i de sko eller havde hun for pokker vel taget dem af og iført sig noget mere behageligt.

Men det er vist alligevel bare et First world problem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *