Så gik den weekend også

Planen var, at jeg ville have brugt weekenden på bl.a. at montere et solsejl i gården mellem de to huse, som kunne give mig en slags overdækket terrasse.

Jeg havde lånt værktøjet og købt sejl og kroge. Men jeg kan skuette rigtig greje, hvor jeg skal montere sejlet på mit eget hus, hvor taget på hovedbygning og tilbygning ikke er i samme plan… opgaven er sat på standby.

Nå men den anden plan jeg havde blev ført ud i livet.

Havebordet er slebet og malet – men inden jeg kom så langt måtte jeg på jagt efter sandpapiret til min rystepudser. Det endte med at jeg fik endevendt og ryddet op i skuret uden at finde noget, der lignede sandpapir.

Jeg var ved at give op indtil jeg kiggede i kassen med rystepudseren… behøver jeg at sige mere?!?

Søndag havde jeg tid til første vaccination med Pfizer-BioNTech. Man kan bestemt ikke klage over ventetid og ineffektivitet – tværtimod kører det efter en snor og en halv time efter ankomst var jeg på vej hjem igen.

Det er nu ved at være mere end fire timer siden og jeg kan godt mærke påvirkningen af kroppen.

Jeg har hørt om folk, der absolut intet mærkede og om andre, som i to-tre dage har influenza lignende symptomer. Hvilken kategori tilhører jeg mon?

8 Comments

 • Helle Klitgaard

  Vi blev vist vaccineret samme dag – men jeg har ikke mærket noget som helst. Min mand havde en øm arm den første dag. Jeg er spændt på andet stik, jeg har hørt, at der er flere bivirkninger anden gang (med pfizer). Jeg har nu også oplevet at have over fyrre i feber ved alm. influenzavaccination.

 • Susanne

  Håber, at du ikke mærker andet end ømhed.

  Jeg fik desværre 40,6 i feber i et døgn efter 1. stik og krydser fingre for, at der kun bliver ømhed efter det 2., som jeg skal have 8/6.

  • Mette

   Ingen ømhed overhovedet – derimod influenza symptomer, let feber og absolut ingen energi. Nu her et døgn efter går det bedre.

 • Line

  Første gang var jeg kun (temmelig) øm i armen et par dage efter, der hvor skuddet var givet. Dagen efter 2. skud var jeg træt, mat, øm i kroppen og følte det som om der var sygdom under opsejling, uden at det dog blev til mere.

  Jeg låner gerne Casper ud hvis du vil have hjælp til sejlet – bare sig til. Jeg regner også med at du råber højt hvis du vil have rabarber – vi er ved at drukne☺️

  • Mette

   Tak til begge 🙂 Det ville være fantastik med en ordentlig r**fuld rabarber til saft… måske i næste weekend, hvor jeg har tid til at at koge dem 🙂

 • Susanne

  Jeg var kun lidt øm i musklen en dags tid, det var det hele
  jeg skal have nr. 2 vaccine på fredag og regner med at det bliver det samme jeg vil mærke til den

  • Mette

   Weekendens energiniveau faldt fra 100 til 0 på 7-8 timer og først nu her knap et døgn senere er jeg ved at være ovenpå igen. Til gengæld har jeg ikke været øm i armen… en af mine venner havde som var han blevet sparket af en hest. Sjovt som man reagerer forskelligt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *