Take-away og løbetid

Kantinen har igen lukket op for take-away og selvfølgelig skulle jeg have byg-selv-burger med hjem. I øvrigt som den eneste. Jeg tror ikke informationen er nået ud til alle eller også er de sædvanlige kunder blandt de, der fortsat arbejder hjemme.

Det betyder nem aftensmad og ekstra god tid til at tage på eftermiddagstur med de franske.

I dag blev det en tur ad Nordsøstien. Man kan hoppe på ruten rigtig mange steder i området – her er jeg på den del, der går bag golfbanen.

De trænger til at komme ud og løbe frit i hundeskoven eller ved stranden, men med betterøv i løbetid, så foregår vores ture i snor.

Vi forstyrrede en træningssession af to ellers meget velopdragene retrivere på turen… den ene kunne altså ikke dy sig og måtte hen og se nærmere på, hvor den dejlige duft kom fra. Jeg forestiller mig, at mange er udfordret med deres hanhunde i området, for sjældent har jeg da oplevet en tæve markere sig mere end hun gør.

Der er nu sat dato på Irmas sterilisation og fridagene i den forbindelse er bestilt. Dyrlægen mener godt nok, at det er noget hun kommer sig over lynhurtigt, men de første dage vil jeg nu alligevel foretrække at være hjemme. Jeg har noget smertestillende liggende fra Bobs kastration som jeg ikke har brugt og Irma måtte gerne få sådan en halv pille både morgen og aften. Hun fik en straks efter vores samtale og det har været en roligere dag for hende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *