Restriktionernes tid

Jeg har pålagt mig selv en restriktion… jeg må ikke købe mere garn! Ikke før jeg har brugt en del af de mange hele og halve nøgler, som garnkurven bugner med.

Det er ikke så svært at overholde, for det er lige straks for varmt til uld og så trækker strik til mig selv ikke så meget.

Foreløbig er har jeg strikket en lille bitte grå cardigan i perlerip af mini Alpakka resterne fra min Nancy kofte, en stribet sweater i diverse KFOmerino rester og en fin lille Seaside sweater i hvid med orange striber.

På pindene er en mini Anker cardigan i Lana Cotton fra Hjertegarn. Det havde jeg lidt mere af, så den er i str. 2-3 år.

Det er garn jeg på et tidspunkt har købt rørende billigt i P&P på Vejgaard Torv. Jeg husker ikke hvad det oprindeligt var indkøbt til, men nu kommer det i brug. Det er et blandingsgarn af 50% bomuld og 50% superwash uld – jeg tænker, at det vil falde i god jord hos småbørnsforældrene da det kan vaskes i maskinen.

Uld, der skal håndvaskes og liggetørre blev hurtigt valgt fra da Poden var lille og jeg tror ikke, at nutidens forældre har mere overskud til den slags end jeg havde.

Anker opskriften er fra Petit Knit. Jeg synes ribsegmentet er så fint og jeg har kigget på en Anker Cardigan My Size… når engang strikkekurven er lettet for en del af resterne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *