Vådt i gråt

Det blev heller ikke i dag vi fik set solen.

Vi travede en tur mellem Hou og Hals selvom det var både koldt, vådt og blæsende. Ikke akkurat noget Bob synes om. Han følger lidt modvilligt med, mens han, så snart han fornemmer, at vi er på vej mod bilen, piler af sted.

Vi er landet hjemme i varmen igen. Hundene ligger under den varme dyne og jeg har indtaget sofaen med mit strikketøj.

Om et par timer bliver mit køkken invaderet af en gæstekok, som skal lave en treretters menu i anledning af min fødselsdag i morgen. Jeg har fået besked på, at jeg ikke skal gøre noget andet end at læne mig tilbage.

Dét hører til blandt mine spidskompetencer – og så forventer jeg forresten sol og blå himmel hele dagen i morgen!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *