Ikke min dag

Det har IKKE være min dag i dag.

Morgen startede med, at jeg kunne konstatere at NemID app’en på min nye mobil ikke var aktiveret.

Aktivering kræver så, at man kan finde sit papkort.

Kunne jeg det?

NEJ

Nu er der så bestilt tid hos Borgerservice til på mandag, hvor et nyt kort kan udstedes.

Næst ville jeg sende et billede af mit pyntede cedertræ til Nanna på Facebook messenger.

Kunne jeg det?

NEJ

Jeg kunne på et support forum på Facebook se, at jeg ikke var den eneste, der oplevede det problem, så det retter nok sig selv.

Det sidste var også en forsvindingssag. Fjernbetjeningen til mit fjernsyn. Pist forsvundet. Fjernsynet var tændt, men muted, så jeg har haft den i hånden i dag.

Jeg har ledt huller i jorden. Uden resultat.

Det er mine forældres tv jeg har overtaget og da min demente mor havde en tendens til at gemme ting – også fjernbetjeninger – var der indkøbt en ekstra og efter lidt søgen efter den har jeg nu igen et tv med lyd på.

Spændende hvor og hvornår den anden dukker op.

2 Comments

    • Mette

      Resten af dagen gik fint, men søndagen er startet noget tilsvarende. Min sprit nye iPhone (under en uge gammel) driller – den fryser og der er ingen lyd i højttalerne og efter at have haft fat i ekspert hjælp og prøvet 100 ting, er den nu nulstillet og på vej retur til sælger. ØV 🙁

      PS: fjernbetjeningen til fjernsynet er ikke dukket op endnu.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *