Sådan måtte det nødvendigvis ende

Jeg har fulgt de stigende smittetal i Holland og var derfor forberedt på den aflysning, der kom fra KLM til morgen.

Hotellet er kontaktet og de var heldigvis lige så sammenarbejdsvillige som ved vores første aflysning.

Sådan måtte det ende med det stigende smittetryk allevegne.

Fra i aftes kl. 22 er restauranter og cafeer i Amsterdam lukket – until further notice – og under de forhold er det heller ikke særligt spændende at rejse til sådan en by.

Vi finder på noget andet og Corona-sikkert i et par dage, nu vi har bestilt ferie og hundepension.

4 Comments

 • Helle Klitgaard

  Ja, det har vel hele tiden været det vi kunne forvente af efterår/vinter i år, men dejligt at du er så skide optimistisk, at du bestilte udlandstur. Jeg har en tendens til sortsyn i disse tider, det har jeg ellers haft før, så lidt optimiste kunne jeg sgu godt bruge. Pøj, pøj med at finde på noget skide godt I kan opleve 🙂 måske en tur til Kbh.? Her i landet kan det vel snart være hip som hap, hvor man tager hen eller bor?

  • Mette

   Jo, men så længe resten af Europa ikke vil have besøgende fra hovedstadsområdet, så tænker jeg heller ikke, at det er sundt for en nordjyde at komme til Kbh 🙂

   Vi har kigget på nogle af de nordtyske byer, hvor vi selv har nemt til i bil. Sansynligvis Kiel. Jeg har aldrig været i Kiel, men den er ret stor og har både Primark og masser af julemarkeder. Jeg har fundet hotellet, men klog af skade venter jeg med at bestille – stiger smittetrykket yderligere i Danmark risikere vi, at de heller ikke vil have besøg af nordjyder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *