Fredag

Nogle uger føles fredagen som en befriende afslutning på en uendelig uge, andre gange kommer den som en tornado ind fra højre som et: er det allerede…

I dag er en af de sidste. Ugen er strøget af sted.

Jeg har været på kontoret i dag. Som en af de ganske få. Vi er en it-supportfunktion og skal selvfølgelig være tilstede også selvom om 98% af firmaet arbejder hjemme.

Det er fint nok. En smule afbræk i hjemmearbejdsdagene, som nemt flyder sammen, er velkomment. Og så glemmer de to franske heller ikke hvordan det er at være alene hjemme.

Hjemme er i huset på hjørnet. Det med NyBolig reklamen. Huset er ikke så fint udefra som det lille røde og det ligger på et befærdet hjørne, men jeg tror vinduerne er lydisolerede for når man er indendørs, er der ingen trafikstøj at høre.

OG jeg er stadig glad for at have byttet haven væk. Eller rettere arbejdet i haven.

I gården bag huset er der et mindre bed og resten af det grønne må i krukker. I weekenden regner jeg med at besøge planteskolen for der skal noget nemt og stedsegrønt i bedet og så skal jorden dækkes med bark, så jeg slipper for ukrudt, der vælter op og hunde, der slæber jord ind.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *