To skridt frem og et tilbage

Til morgen kom der mail fra chefen. Efter Mette F’s pressemøde i går er det helt ventet, at vi igen skal arbejde hjemmefra. Dog skal vi, fordi vi er en support afdeling, møde ind på skift så kontoret er bemandet hverdag.

Forestiller mig, at det bliver med reduceret åbningstid i Aalborg ligesom sidst. Kunderne var ganske få og så er der ingen grund til at sidde der og glane i 8 timer.

Hvorvidt mine to kontorfæller har set mailen ved jeg ikke og derfor starter jeg ud med at arbejde hjemme mandag, så må vi aftale hvad vi gøre de næste 14 dage.

Kontoret er klar til det og jeg glæder mig over en hjemmearbejdsplads, som er langt bedre end det lille hjørne på reposen, der var indrettet i mit gamle hus.


Det var lidt for tidligt, at vi begyndte at glæde os til juletur til Amsterdam. Lige nu er Holland ‘orange’ og det betyder, at udenrigsministeriet fraråder rejser til området. Vi håber, at de når at få styr på det dernede, så vi ikke igen behøver udsætte.

4 Comments

 • Liselotte

  Intet er givet for øjeblikket, men lad os håbe, at I får mulighed for en tur ud i verden senere på året. Jeg trives godt med at arbejde hjemmefra og jeg fornemmer, at det gør du også, så helt skidt er det vel ikke, hvis vi skal tage de positive briller på og det der ganske enkelt nødvendigt, hvis vi skal komme mentalt robuste gennem 2020 😉

  • Mette

   Jeg stortrives med hjemmearbejdet og får noget fra hånden fordi jeg ikke bliver forstyrret hele tiden. Vi skal nok nå at komme til Amsterdam og bliver det ikke som planlagt kan jeg blot håbe at hotellet er lige så flexible som de har været ved første aflysning.

  • Mette

   Jeg får lidt afveksling i og med jeg skal på kontoret en eller to gange om ugen. Det er dog også alene, men jeg kan da være heldig, at der kommer en kunde eller to 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *