Over and out

Aktionen startede kl. 8:30 efter vi havde spist morgenmad i haven og efter jeg noget bestyrtet fik oplyst at ham, der skulle levere flyttebilen ikke have tænkte sig at møde op!!!

Uden grund og uden at give besked!!!

Jeg har aldrig oplevet noget så respektløst. 

Nå, never mind, så ved jeg at en aftale ikke altid er en aftale.

En af mine venner kom heldigvis med sin trailer spændt bag på bilen og så gik det alligevel.

Kl. 13:30 gik de sidste og så var mine reoler fastgjort til væggene, fjernsynet hængt op og vaskemaskinen tilsluttet.

Hundene tilbragte tiden under flytningen bag i bilen. I deres kurve, i skyggen og med alle vinduer åben. De var meget tålmodige og fik bagefter en ordentlig tur i skoven. 

Nu ligger de og bobler midt på stue gulvet. 

I morgen står den på rengøring af nr. 31 og så skulle min seng gerne samles også.

6 Comments

 • Helle Klitgaard

  Hva’ fanden sådan en idiot!! Det kan man da bare ikke gøre … nu bor vi langt væk, men ellers har vi også lige fået en trailer 🙂 men til gengæld brød bilen sammen i går.

  Dejligt, at du nu er på plads.

  • Mette

   Tak for tanken Helle. Også Nannas chef hørte om problemet og tilbød Nanna en fridag og lån af hans bil og trailer. Der squ så mange søde mennesker i verden 🙂

  • Mette

   Det tror jeg også den gør. De fire gutter, der mødte op gjorde det skide godt og der var ingen klynk overhovedet – tværtigmod fik jeg ros for mine forberedelser. De kunne berette om flytninger, hvor der nærmest ingenting var pakket.

 • Mette L

  Det er virkeligt ufattelig, at nogen mennesker ikke kan sætte sig ind i, at det ikke er skide smart for andre, når sådan nogen aftaler ikke overholdes. Men jeg tror, jeg kender dig godt nok til, at det aldrig bliver glemt, så han aldrig kommer til at få mulighed for at gøre den slags igen 🙂
  Det ser godt ud, den smule man kan se. Og det lyder til, det er gået helt glat.

  • Mette

   Jeg lover dig, at det er noteret og at der ikke bliver flere tjenester den anden vej. Heldig skulle jeg kun flytte 300 skridt så det gjorde ikke så meget, at vi måtte køre nogle flere gange frem og tilbage. Havde det været da jeg skulle flytte til Hals havde det været rigtig surt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *