Mammografi

Lad mig bare være ærlig… som tiden går og tyngdekraften sætter ind bliver det en nemmere og nemmere undersøgelse at lægge bryst til.

800 undersøgelser blev aflyst og udsat under Corona, så de er håbløst bagud – også med vurderingen af billederne, som jeg ikke skulle forvente før om 7-8 uger.

Det er okay med mig. Jeg oplever intet mistænkeligt.

Jeg havde et vigtigt møde kort inden tiden på sygehuset, men heldigvis har Poden ferie så hun holdt uden for firmaet og smed mig af nærmest lige udenfor døren, så jeg ikke også skulle bruge tid på at finde en p-plads.

På tilbagevejen spadserede jeg og oplevede et Aalborg i forandring. Det er efterhånden meget sjældent, at jeg bevæger mig ind til midtbyen og der var sket rigtig meget siden sidst.

2 Comments

  • Helle

    Jeg var til mammografi i midten af januar, og der gik 6 uger, inden jeg fik svar. Denne gang var jeg faktisk lidt nervøs, selv om jeg ikke havde mærket noget, men min datters venindes mor, fik opdaget en knude på 8 cm., da hun var til mammografi i december, så tankerne lod sig ikke rigtigt styre.

    Jeg elsker at gå tur i Aalborg, jeg har bestemt, at når dette Corona-helvede er ovre, så vil jeg tage derud med kamera, og gå rundt i en hel dag. Ikke fordi jeg har gjort det før, men fordi jeg har LYST til det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *