En af de smukke

Vejret er vidunderligt. Koldt og klart. Der mangler kun den knirkende sne under støvlerne for at være perfekt. For mig.

Jeg have en aftale i Klarup og det betød, at det er langt nemmere at tage vores egne Limfjordsforbindelse hjem end at køre tilbage og tage tunellen. Det koster en 50’er for bil og fører med den lille færge, så det er ikke en tur jeg tager hver dag, men når det byder sig eller tunellen er proppet, så tager jeg gerne den vej.

Jeg har det svært med at finde rundt og selv om jeg har besøgt (…) flere gange roder jeg fortsat rundt i det industriområde i Klarup, hvor han bor. Også i dag. Det er en større vej med stikveje, som alle sammen hedder det samme. Det fungerer ikke for mig. Og uden fixpunkter dur det slet ikke.

Solen var ved at gå ned da jeg nåede færgen. Der var lidt ventetid og det gav mulighed for nyde området. Kig til en hejre, der gik på det lave vand og små flokke at fugle i lav flugt over fjorden.

Der er ret fint herude i vandkanten på sådan en dag.

One Comment

  • Karin

    Har det præcis som du mht. det knitrende hvide sne, solen og det klare frostvejr.
    Klarup, der var jeg en del i 1978/79, havde en kæreste der boede der. Ville ikke kunne finde rundt i dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *