Er det allerede…

Tiden løb fra mig i denne uge.

Da jeg kørte ind på jobbet mandag morgen var jeg på et tidspunkt lidt i tvivl om jeg var ude en dag for tidligt. Trafikken mindede om den man kan møde en tidlig søndag morgen. Men den var god nok. Det var mandag.

Indbakken og opgavebunken havde langt fra holdt ferie. Fy Fabian, der har været nok at gå i krig med.

Jeg startede med at rydde indbakken for ligegyldig post og herefter benhårdt prioritere opgaverne.

Takket være et minimum af afbrydelser nåede jeg rigtig langt og har nu indhentet sidste uges kø.


Hjemme er bunkerne også store. Flyttebunkerne. Området omkring sofaen er indtil videre en slags helle, hvor alt ligner sig selv. Når jeg sidder her kan jeg ikke se flyttekassehelvedet og kan slappe lidt af i hovedet.

Jeg har lånt noget professionelt værktøj og i går fik jeg savet et skab i passende stykker, så det nu kan være i iGo. To skabe mere får samme behandling inden weekenden er omme og så flytter jeg kassehelvedet ind bag den lukkede dør.

Det skrider fremad. Jeg har sat mig for at lave noget flytterelateret hver dag. Om det så bare er at rydde op i en skuffe eller to.

‘Værsgo Hals’ er flittigt brugt. Jeg er indtil videre kommet af med 4 ud af 5 Ikea reoler derigennem og der er en, der venter på, at jeg får tømt den sidste. To er gået til skolen, hvor de nu står i 5. klasses klasseværelse. Det er dejligt at tingene kan blive brugt i stedet for blot at smide dem på genbrugspladsen.


Ugens store begivenhed fandt sted i aftes da ‘nevøen’ debuterede hos Queens Park Rangers mod West Bromwich Albion. Han startede på bænken, men kom ind et kvarter inde i 2. halvleg og vurderes i dag i engelske medier til at have gjort en glimrende indsats.

‘Nevøen’ er den unge mand i skovskiderstilling midt i billedet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *