Så blev den ged… øhh hæk barberet

Naboens have har spredt sig ud over alle grænser. Hans kone have sat et par efeu for ti år siden og dem har jeg fået så rigelig glæde af. De har spredt sig ind i min carport og vokser både udenpå og inde i skuret.

Det er der så blevet gjort noget ved i dag og på samme tid blev hækken klippet helt ind til stammerne.

Det ser forfærdligt ud nu, men det varer ikke længe før den er pæn og grøn igen, og fremadrettet meget nemmere at holde. Det får jeg så ingen glæde af, men det gør de nye beboere.

Det var skønt at slippe for at tænke på den den hæk – nu og i al fremtid 🙂

Men knap var en byrde løftet før en ny viste sig. Min mulighed for at få hjælp til at få kørt nogle store skabe på genbrugspladsen forsvandt. Nu overvejer jeg så, om jeg kan save dem i passende stykker og smide dem i iGo…

Nød lærer nøgen kvinde at spinde, er det ikke sådan man siger

3 Comments

  • Kirsten

    Her hvor vi bor kan man bestille afhentning af storskrald. Så sætter man møbler, hårde hvidevarer og den slags uhåndterlige eller tunge ting ud til vejen og så henter de det på det bestilte tidspunkt. Har i ikke den mulighed i din kommune?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *