Turen går til

Når fredagens 6 timers arbejdsdag i morgen er overstået går jeg på ferie i en uge.

Turen skulle have været gået til Amsterdam, men det satte Coronaen en stopper for. Nu går turen i stedet rundt i det danske land og sikkert mange mange ture til genbrugspladsen og det er også fint.

Til august holder jeg yderligere et par ugers ferie i forbindelse med flytningen. Der kommer turen til at gå de ca. 300 skridt fra mit gamle hjem til mit nye. Sikkert i fast pendul fart.

Det meste er ved at være på plads. Dato, flyttebil og flyttefolk. Jeg mangler ‘bare’ at pakke og det klarer jeg i en håndevending. Eller noget.

Det er den helt store familie flytte rokade…

Hold 1 flytter til Polen
Hold 2 flytter i hold 1’s hus
Hold 3 flytter i hold 2’s hus
Hold 4 flytter i hold 3’s hus

Don’t ask why… det blev bare sådan!

Når vi alle er flyttet foreslår min niece en Tour de chambre, hvor vi kan gå rundt og se hvordan vi alle har fået indrettet os i hinandens tidligere hjem.

Den eneste i familien, der ikke flytter er Poden. Hun har til gengæld fået fast job. Efter at have været hjemsendt siden midt i marts vendte hun i går tilbage på jobbet. Man kunne frygte at forretningen gik mindre godt og hendes vikariat derfor ikke ville blive forlænget og så bliver hun i stedet fastansat. Hvor heldig har hun lov at være.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *