Holistisk tilgang

Mogens Dyrlæge ringede for at følge op på Irmas maveinfektion. Vi aftalte, at hun stoppede med antibiotikaen, men fortsatte med skånekosten yderligere fem dage. Er der ingen forværring skal hun gradvist over på sin sædvanlige kost.

Jeg kunne fortælle, at de 5 dage var gået uden yderligere problemer og at jeg igen sov om natten. Hele natten.

… jeg noterer i journalen, at hundeejeren er fuldt restitueret

Sådan – og tak Mogens!

2 Comments

  • Rikke

    ? Sådan Mogens ? Jeg elsker når der er plads til sådan en skøn kommentar, og den kunne for øvrigt lige så godt være kommet fra min dyrlæge.

    • Mette

      Han er en virkelig spøjs type, men han er god til hundene og så kan jeg rigtig godt li’, at det er den samme dyrklæge jeg kommer til hvergang. Og så flår han mig ikke med alle mulige dyre undersøgelser, hvor man bagefter tænker “var det nu nødvendigt” 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *