Parkeringsregime

Jeg ved ikke hvordan det fungerer i andre landsdele, men i Nordjylland hersker et parkeringesregime i form af private parkeringeselskaber.

Jeg bliver indigneret over størrelsen på de bøder, de tillader sig at udstede.

I december – oven i købet på min fødselsdag – måtte jeg betale kr. 795 for en parkering, som jeg selv synes var unfair da skiltningen i løbet af få dage var lavet om, UDEN det tydeligt fremgik på pladsen.

I april måtte Nanna indkassere en bøde på kr. 650 for at parkere på Nettos p-plads (efter 6 minutters obs. tid) fordi viseren på hendes elendige p-skive faldt ned da hun smækkede døren. Det er hendes ansvar, det ved jeg godt – man kan det være i Nettos (og andre forretningers interesse), at deres kunder behandles sådan.

Hvis man i stedet vælger, at køre ud til Bilka og storcentret hvor parkering er gratis, har jeg stor forståelse for det.

Også hos Aldi i Hals hersker der et parkeringesregime styret af et p-selskab. Forretningen har åbent fra 8-20, men der er en halv times parkering 24/7 365 dage om året. Why?

I dag har jeg sparet en gæst/håndværker på firmaets p-plads for en bøde på kr. 795. Hans bil blev fotograferet, men i observationstiden nåede jeg at registrere hans nummerplade.

Q-park er sikkert kolde som jordbæris, men jeg kan ikke lade være med at fryde mig bare en lille bitte smule.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *