Flere ting jeg undrer mig over

 1. Når der nu advares mod at bruge mohair til helt små børn, hvorfor er der så mohair i mange af opskrifterne, som går med ned i str. 3 måneder? Og hvad er der med det mohair, der er farligt?
 2. Med min historie med blodpropper i begge lunger, skal jeg mon betragte mig som værende i den meget omtalte særlige Covid-19 risikogruppe? Spørgsmålet er sendt til min læge… så må vi se.
 3. Parkeringesregimet QPark fra storbyen hersker også i Hals. Aldi har åbent fra kl. 08-21. Max 1 times parkering gælder 24/7 365 dage om året. I en by med 2500 indbyggere. WHY?

4 Comments

 • Liselotte

  Mohair i små babyers lunger er ikke godt og de er ikke selv i stand til at fjerne det, tænker jeg og godt du tjekker op på det med lungerne, men mon ikke det (heldigvis) er så længe siden, at du ikke længere er at regne i risiko-gruppen. Jeg krydser fingre her i min isolation 😉

  • Mette

   Det giver god mening med det mohair – jeg undrer mig så bare stadig over at strikkeopskrifterne indholder det.

   Jeg havde ikke skænket de blodpropper en tanke før en anden nævnte det og jeg vil heller ikke tro lægen kan give mig et endegyldigt svar. Jeg må afvente hvad hun siger.

 • Helle

  Mht mohair til små børn, så er det vist ikke farligt, men det er ulækkert, at de har munden fyldt med fnulder.

  Jeg havde tænkt på dine lunger, godt at du lige får tjekket op på det.

  Parkeringsregler lærer jeg/du/ingen nogensinde at forstå … her i byen skal vi også til at tjekkes, men for fanden, her er ikke længere, end man kan gå rundt fra en p-plads til Fakta eller andre steder.

  • Mette

   Jeg har undgået mohair i de små ting jeg har strikket – bare for en sikkerheds skyld. Om det er farligt eller hvad, må så stå hen i det uvisse.

   Jeg havde ikke tænkt tanken – men godt en anden gjorde ?

   Jeg forstår såmænd godt at forretningerne gerne vil holde deres p-pladser fri til deres kunder, men jeg har også meget svært ved at forstå, at de indgår så strenge regler med de parkeringesregimer, der hersker. Det er lige før de kan sammelignes med taliban, der kører rundt og arresterer kvinder, der har ål i strømperne eller hvor en hårlok har forvildet sig ud under sløret.

   Det kan da ikke være i Netto eller Aldis interesse, at deres kunder kommer ud til en p-bøde på 6-7-800 kr fordi de kommer tre minutter for sent eller har glemt at stille deres p-skive. Er der en halvtimes p-tid så giv da kunderne en chance og lad observationstiden være lige så lang – og lad p-pladsen have fri parkering udenfor forretningens åbningstid. Jeg har besluttet at boykotte de forretninger, der har indgået aftaler med Q-Park, Park Nord eller hvad de nu hedder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *