Ting jeg undrer mig over

I forbindelse med Dronningens fødselsdag har jeg været forbi en del af de udsendelser, der har været sendt.

Det er altsammen fint. Hun er et begavet og spændende  menneske, men TASKEN er en gåde for mig.

Uanset om hun f.eks. viser rundt i haven eller holder pressemøde har hun altid en taske hængende over skulderen. Indeholder den en overfaldsalarm, en strømpistol eller…

Når jeg engang skal i audiens må jeg spørge hende.

7 Comments

  • Mette

   Det er sjovt – min far sejlede også med kongeskibet – under den gamle konge. Han påstod, at han havde ligget i Dronning Ingrids seng og spulet kongen på dækket 🙂

 • Helle

  Jeg hælder også til cigaretterne, i udsendelsen så man hende arbejde i Tivoli – balletten du ved – og der sad hun med en smøg i hånden blandt alle de andre medarbejdere, den var altså ikke gået, hvis jeg havde været med 🙂 Jeg har taget mange diskussioner i tidens løb, også før det blev almindeligt, at man røg udenfor. Da jeg gik til jordemoder inden fødslen med ældste, mødtes vi en gruppe gravide en gang om ugen – sammen med jordemoderen – og der skulle vi diskutere, om rygerne måtte ryge indenfor, det blev de meget hurtigt klar over, ikke var en mulighed, senere forbød jeg rygning indenfor i vores hjem, i det øjeblik jeg kom hjem med baby – først sagde rygerne, at de ville blive væk, jeg svarede ok, og de kom så alligevel, men stod i starten surmulende på trappen med deres smøger. Jeg har selv været festryger i mange år, men jeg gik til få fester, så det var kun enkelte gange i løbet af et år, men jeg har aldrig været fuldtidsryger. Ups, nu kom det til at handle om mig, håber det er ok, her i opslaget om dronningen.

  Hun kan måske også have en bog, til hvis det bliver kedeligt.
  En ske hvis hun vil grave noget ud.
  Et askebæger.
  Bolcher eller pastiller, så hun ikke stinker af røg ud af munden.

  • Mette

   Er det alligevel vildt så hurtigt udviklingen er gået på det punkt. Jeg tror, at det er de færreste rygere, der ryger inde i deres eget hjem og er de ude er det helt natureligt at gå udenfor.

   Jeg tror mest på at den – som for så mange andre kvinder – er en nødvendig del af påklædningen – og det giver hende også et sted at gøre af hænderne – eller i det mindste den ene hånd.

 • Charlotte K

  Du behøver ikke vente til du møder hende, jeg afsløre det her 🙂
  Taskerne indeholder cigaretter. Margrethe ryger som en skorsten og har ALTID sin cigaretter på sig.
  På gamle optagelser, ser man hende tit med en smøg i hånd/mund. I dag venter hun til kamera er slukket.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *