Tirsdag… det kunne du ikke være bekendt

Så meget for den ‘sommeråbningstid’ på kontoret… tirsdag kom jeg ikke et sekund tidligere ud derfra end jeg plejer OG da jeg endelig var på vej hjem, var der sket et uheld i tunnellen som gjorde, at hjemturen varede halvanden time selvom jeg kørte til Egense og benyttede vores egen Limfjordsforbindelse.

Der var to færger sat ind, men det er alligevel begrænset, hvor mange biler den lille færge kan medbringe – 10 af gangen vil jeg tro – så også her måtte jeg vente.

Derudover måtte jeg skyde en hvid pil efter ‘tag med hjem’ mad fra kantinen – de har lukket den service de næste tre uger.

Onsdag kunne kun bliver bedre.

Og det blev den.

Stadig med en del at lave på kontoret, men jeg kørte hjem en time tidligere end normalt og det gør en større forskel end man måske skulle tro.

PS: jeg fører fortsat suverænt i vores Tour de France gruppespil 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *