Stay home – stay safe

Søndag formiddag skulle have været brugt på hundetræning. Det blev aflyst og nu er de timer så i stedet blevet brugt på rengøring.

Noget skal de næste 14 dage jo bruges på.

Jeg skal selvfølgelig arbejde på hjemmekontoret i et vist omfang, men jeg forventer ikke, at der er opgaver til at fylde en 37 timers arbejdsuge. Jeg har garn på lager, et stort puslespil jeg endnu ikke er gået i gang med, Mofibos lager af bøger er nærmest utømmeligt og det samme er fjernsynets udbud. Jeg har fx. lige set en lille serie (fire afsnit) på dr.dk, der hedder Guilt.

Derudover skal jeg også leve, så jeg forestiller mig, at jeg kaste mig ud i noget slowfood også.

Det skal nok gå.

Helt uden sammenhæng er videoen… jeg faldt bare over den og synes, at det er et skønt nummer.

One Comment

  • Dorte

    Dejligt med dine billeder af hundene, Mette.
    Pudsigt at du lige nævner Guilt – den står også på min to-do-liste
    Pas på dig
    KH Dorte

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *